Cautare

1693 de rezultate pentru "pisica pierduta pe str basarabiei and 88" (4.19 secunde)
La data de 16.02.2011, in jurul orei 06:00, politisti din cadrul Sectiei 19 Politie, cu sprijinul Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale - Inspectoratul General al Politiei Romane, in baza unor autorizatii emise de Judecatoria Sector 5, au efectuat perchezitii la trei adrese din Bucuresti unde i-au depistat pe P.
Cristian de 23 ani, din Bucuresti, a condus un moped marca Kimco pe bd. ... Petre de 65 ani, din judetul Dambovita, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. Prelungirea Ghencea dinspre str. Raul Doamnei catre str.
Vrancea, a condus un motociclu marca Bootian, fara a poseda curs de legislatie rutiera, pe Str. Ropotului dinspre Str. Gheorghe Racovita catre Str.
La 1 aprilie 2011, in jurul orei 10:15, Sectia 1 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112 de un barbat de 36 de ani, cu privire la faptul ca, in timp ce se afla in locuinta sa din str.
MARIAN de 24 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe str. ... 25A, a surprins si accidentat grav pe D. ... Ilfov, a condus un autoturism marca BMW, pe str. Alexandru Serbanescu dinspre str.
La data de 22 mai 2011, ora 14:10, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe N. CONSTANTIN de 58 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe str.
La data de 2 iunie 2011, ora 19:30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe G. ... Ilfov, care a condus un autoturism marca Dacia Super Nova, pe str.
Matei de 33 de ani, din Bucuresti, a condus o motocicleta marca Yamaha pe sos. Progresului, dinspre str. Nasaud catre str. ... Cand a ajuns in dreptul str. ... Petre de 46 de ani, din Bucuresti, care se afla oprit la semafor pe sensul opus de mers.
La data de 13 iulie 2011, ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 5, au desfasurat o actiune, privind respectarea legislatiei in vigoare, pe linia organizarii si exploatarii jocurilor de noroc de catre operatorii economici ce isi desfasoara activitatea pe raza sectorului 5.
Valentin de 23 ani, din Bucureeti, a condus un autoturism marca Daewoo Matiz pe str. Malcoci dinspre str. ... Modoran Ene catre str.
La data de 11 septembrie 2011, in jurul orei 10:15, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe str. Polizu, sectorul 1, pe L.
Regina Maria si str. ... La fata locului s-a deplasat un echipaj al Sectiei 14 Politie care a constatat ca pe str. ... Totodata, pe str.
La data de 23 septembrie 2011, in jurul orei 18:10, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe str. Parcului, sectorul 1, pe G. ... La data de 24 septembrie 2011, in jurul orei 01:00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe str.
Vasile de 77 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Daewoo Matiz pe Calea Rahovei, dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. Buzoieni, a efectuat manevra de intoarcere pe sensul de mers Sos. Alexandriei catre Str.
Cristinel de 45 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism taxi marca Dacia Logan pe B-dul Nicolae Grigorescu dinspre Str. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. ... In urma coliziunii taximetrul s-a rasturnat pe plafon.
Gabriel de 23 de ani, din judetul Ialomita, a condus un autoturism marca Opel pe Sos. Mihai Bravu, dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. Vatra Luminoasa, nu a respectat semnificatia culorii rosii a semaforului electric, situatie in care a surprins si accidentat pe P.
Marius de 24 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Audi pe str. Brasov dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. 1 Mai, a efectuat virajul stanga pe bd.
- str. ... Pentru a inchiria un loc de parcare de resedinta, bucurestenii din Sectorul 4 trebuie sa depuna urmatoarele acte la Registratura Serviciului Parcari, din str. ... - cerere tip eliberata de catre Serviciul Parcari cu sediul in str.
Traficul rutier va fi restrictionat sambata, intre orele 06:30 si 14:30 pe traseul intre Piata Constitutiei (platou parcare) - Bd. ... Duminica, intre orele 06:30 - 17:00, se va inchide traficul rutier pe strazile din jurul Palatului Parlamentului, pe traseul:
A 12-a editie KINOdiseea - Festivalul de Film pentru Publicul Tanar are loc in Bucuresti, in perioada 17 septembrie 0 11 octombrie 2020, si aduce pe marile ecrane din aer liber cele mai noi filme pentru copii, dar numai bune pentru o seara petrecuta cu intreaga familie, filme si animatii clasice create de studiourile Disney si Pixar, cat si scurtmetraje pentru toate grupele de varsta, completate de ateliere de film (animație stop motion, storytelling).
google-analytics.com